na vrh
Poruka na Viber

Agencija FLASH

Konsultantske usluge - agencija FLASH

Savremeno poslovanje zahteva brzu i profesionalnu podršku kako biste uspešno ostvarili svoju poslovnu ideju ili pravo na boravišnu i radnu dozvolu u R. Srbiji. Način poslovanja se ubrzano menja u skladu sa napretkom informacionih tehnologija, ubrzanom promenom zakonskih regulativa, globalizacijom tržišta i drugim spoljašnjim faktorima. U takvim okolnostima naša misija je da budemo sa vama od početka, da vam pomognemo u donošenju osnovnih poslovnih odluka, pa čak i da vam ukažemo na nedostatke vaše vizije, predstavlajući vam jednu ili više drugih mogućih opcija.

Boravišne i radne dozvole za strance Srbija - Osnivanje firmi u Srbiji

Sa vama do uspeha

Kasnije, u toku poslovanja, uz poštovanje specifičnosti svakog klijenta, pružićemo vam svu neophodnu podršku u pogledu poslovnog prava, administrativnih usluga, marketinga i svih vrsta konsalting usluga u cilju unapređenja i optimizacije vašeg poslovanja.

Boravišne i radne dozvole za strance u Srbiji

U pogledu pribavljanja boravišne ili radne dozvole za strance u Srbiji, tu smo za svako pitanje ili savet koji vam treba. Sve što možemo uradićemo umesto vas, jer je tako brže, jednostavnije i efikasnije. Za stvari koje se ne mogu uraditi bez vašeg prisustva, daćemo vam jasna i konkretna uputstva kako bismo vas poštedeli stresa i uštedeli vam vreme.

Najbolje cene konsultantskih usluga

Naši klijenti će uvek naići na pouzdan i odgovoran pristup rešavanju postavljenog zadatka i pri tome garantujemo najpovoljnije cene konsultantskih, pravnih i ostalih usluga. Uobičajena politika agencije FLASH je da za vaš novac dobijete uvek više od ugovorene usluge. Dolazak kod nas nije obavezan, a sve u vezi sa dokumentacijom putem interneta ili kurirskom službom.

Dodatne i hitne usluge

Ukoliko je potrebna izrada pečata u postupku osnivanja firme, promene naziva firme ili likvidacije privrednog subjekta, tu smo za vas. Ukoliko se ukaže potreba mi ćemo zajedno sa vama biti prisutni na overi dokumentacije kod notara, u banci pri otvaranju računa ili u poreskoj upravi, dolazimo na vaš poziv.

Postoji mogućnost ugovaranja knjigovodstvenih usluga sa značajnim pogodnostima u pogledu cene i obima usluga. Ukoliko je potreban hitan postupak, bilo da se radi o osnivanju firme ili o boravišnim i radnim dozvolama za strance u Srbiji, i to možemo brzo i efikasno da organizujemo.