na vrh
Poruka na Viber

Pomoć oko vize za Ameriku

Ostale usluge » Pomoć oko vize za Ameriku

Pored usluga pribavljanja radne i boravišne dozvole za druge zemlje, nudimo i pomoć oko pribavljanja radnih i boravišnih viza za Ameriku.

Kao i sve zemlje za koje je neophosdna viza, i SAD imaju jasno definisane procedure i zahteve u pogledu izdavanja boravišnih i radnih viza. Često su zahtevi i zakonski propisi između pojedinih država veoma različiti, pa ako želite da putujete u Ameriku ili radite u njoj, najbolje je da se pre podnošenja zahteva dobro obavestite o svemu.

U pogledu zahtevanja dozvole boravka, radne dozvola ili mogućnosti specijalizacije i nastavka školovanja u Americi, morate odabrati pravi tip vize, prikupiti odgovarajuću dokumentaciju, podneti zahtev, zakazati termin za razgovor u ambasadi i slično.

Vize za Ameriku

Pomoć oko radnih u boravišnih viza za Ameriku

Prilikom prikupljanja dokumentacije za podnošenje zahteva za boravišnu ili radnu vizu za Ameriku, postoje obrasci koji moraju biti popunjeni prema specifičnom uputstvu, a dokumentacija koja ih prati mora biti kompletna.

Agencija FLASH Konsalting ima rešenje za sve. U našem timu imamo iskusne poznavaoce procedure podnošenaj zahteva i prikupljanja dokumentacije, kao i celog procesa pribavljanaj vize za Ameriku.

Naša usluga podrazumeva kompletnu pomoć za pripremu i podnošenje zahteva i prateće dokumentracije u odgovarajućem predstavništvu SAD u Beogradu. Bilo da je razlog traženaj vize za Ameriku nastavak karijere, nastavak školovanja, specijalizacija, lečenje ili spajanje porodice, naše veliko iskustvo će vam omogućiti da kroz ceo proces prođete jednostavno i brzo. Poznajemo najbolje načine da vam pomognemo da uspete u pribavljanju boravišne i radne vize za SAD.

Kontaktirajte nas što pre kako bismo vam objasnili ceo proces pripreme i podnošenja zahteva.