na vrh
Poruka na Viber

Radne i boravišne vize za evropske zemlje

Ostale usluge » Radne i boravišne vize za evropske zemlje

Agencija FLASH Konsalting nudi, pored usluga pribavljanja radne i boravišne dozvole za R. Srbiju, i pomoć oko dobijanja radnih i boravišnih viza za sve evropske zemlje.

Važno je napomenuti da skoro sve zemlje u Evropi imaju jasno definisane procedure i radnje predviđene zakonima koji se od države do države razlikuju. Ako u Nemačkoj nešto važi, ne mora da znači da važi i u Austriji ili Francuskoj. Naprotiv, često su zahtevi i zakonski propisi veoma različiti, pa ako ste od nekoga čuli šta je sve potrebno za, recimo, studentsku vizu u Mađarskoj, to verovatno ne važi za Holandiju i sl.

Vize za evropske zemlje - prevodi i sudski tumač Beograd

Svaka država ima svoje zahteve i propise koji nude različite načine da se dođe do željenog cilja, a to je dozvola boravka, radna dozvola ili mogućnost specijalizacije i nastavka školovanja u evropskim zemljama.

Pomoć oko radnih u boravišnih viza za sve evropske zemlje

Napomenimo još i to da, prilikom prikupljanja dokumentacije za podnošenje zahteva za boravišnu ili radnu vizu u zemljama EU, postoje obrasci koji moraju biti popunjeni na jeziku zemlje u koju želite da idete i to tako da sve informacije moraju biti precizne, a dokumentacija koja ih prati uglavnom mora biti prevedena i kompletna.

Za neke zahteve, poput nastavka školovanja, specijalizacije ili lečenja u evropskim zemljama, morate imati svu ili deo dokumentacije preveden i overen od strane sudskog tumača. Agencija FLASH Konsalting ima rešenje i za to. U našem timu imamo i prevodioce-sudske tumače za sve evropske jezike, tako da sve možete obaviti na jednom mestu.

Naša usluga podrazumeva kompletnu pomoć za pripremu i podnošenje zahteva i prateće dokumentracije u odgovarajućem predstavništvu države u koju želite da idete. Bez obzira na razloge podnošenja zahteva za boravišnu ili radnu vizu za evropske zemlje, bilo da je nastavak karijere, nastavak školovanja, specijalizacija, lečenje ili spajanje porodice u pitanju, naše veliko iskustvo će vam omogućiti da kroz ceo proces prođete jednostavno i brzo.

Pored prevodilaca i sudskih tumača za evropske jezike, u našem timu su i iskusni advokati koji poznaju međunarodno pravo i mogu vam na najbolji način pomoći da uspete u pribavljanju boravišne i radne vize za evropske zemlje.

Kontaktirajte nas što pre jer proces prikupljanja dokumentacije, pripreme i podnošenja može biti poprilično dug, posebno za države za koje vlada veliko interesovanje i termini za predaju dokumentacije nisu lako dostupni.