na vrh
Poruka na Viber

Vize za Veliku Britaniju (UK)

Ostale usluge » Vize za Veliku Britaniju (UK)

Osim usluga pribavljanja radnih i boravišnih dozvole za druge zemlje, nudimo i pomoć oko pribavljanja radnih i boravišnih viza za Veliku Britaniju (UK).

Kao i sve zemlje za koje je neophodna viza, i Velika Britanija ima jasno definisane procedure i zahteve u pogledu izdavanja boravišnih i radnih viza. Često su zahtevi i zakonski propisi između pojedinih država veoma različiti, pa ako želite da putujete u Veliku Britaniju (UK) ili radite u njoj, najbolje je da se pre podnošenja zahteva dobro obavestite o svemu.

U pogledu zahtevanja dozvole boravka, radne dozvola ili mogućnosti specijalizacije i nastavka školovanja u Velikoj Britaniji, morate prikupiti odgovarajuću dokumentaciju, podneti zahtev, zakazati termin za razgovor u ambasadi i slično.

Pomoć oko radnih u boravišnih viza za UK

U procesu prikupljanja dokumentacije za podnošenje zahteva za boravišnu ili radnu vizu za Veliku Britaniju (UK), postoje obrasci koji moraju biti popunjeni prema specifičnom uputstvu, a dokumentacija koja ih prati mora biti kompletna.

Agencija FLASH Konsalting ima rešenje za vas. U našem timu rade iskusni poznavaoci procedure podnošenja zahteva i prikupljanja dokumentacije, kao i celog procesa pribavljanja vize za Veliku Britaniju.

Usluga koju pružamo podrazumeva kompletnu pomoć za pripremu i podnošenje zahteva i prateće dokumentracije u odgovarajućem predstavništvu Velike Britanije u Beogradu. Bilo da je razlog traženja vize za Veliku Britaniju nastavak karijere, nastavak školovanja, specijalizacija, lečenje ili spajanje porodice, naše veliko iskustvo će vam omogućiti da kroz ceo proces prođete jednostavno i brzo. Poznajemo najbolje načine da vam pomognemo da uspete u pribavljanju boravišne i radne vize za Veliku Britaniju.

Kontaktirajte nas što pre kako bismo vam objasnili ceo proces pripreme i podnošenja zahteva za boravišnu ili radnu vizu za Veliku Britaniju.